Konyhabútorok gyártása

 Konyhabútoraink magas minőségét és esztétikai megjelenését a felhasznált anyagok, a kifogástalan minőségű német vasalatrendszerek, és a sok éves szakmai tapasztalat biztosítja.Konyháink mind egyedi méretre készülnek, nem kötöttek modulméretekhez, ezért bármilyen teret a legoptimálisabban hasznosíthatunk, nem kell felesleges holttereket létrehozni, ami főleg kis konyhák esetében bír nagy jelentőséggel.

A bútor lehet beépített, szabadon álló, vagy függesztett. A választható anyagok tekintetében kínálatunk végtelen lehetőségeket rejt. Külön választható a bútor korpuszának (bútortest), frontjának (ajtó) és munkalapjának (pult) színe.

A bútor frontjaként különböző agyagokból választhat. Stílusának és pénztárcájának megfelelően lehet egyszerű dekoros, fóliás vagy festett MDF, furnéros vagy tömörfa, strukturált dekoros, festett üveg, akril, vagy ezek tetszés szerinti kombinációja.

A korpuszok készülhetnek 18 mm-es dekorból, furnéros lapokból, vagy tömbösített tömörfából.

A konyháink nem csak szépek, de jól szervezettek és okosak. Köszönhetően a kínálatunkban szereplő profi konyhai vasalatrendszereknek és kiegészítőknek, amiből csak az általunk kipróbált és garantáltan jó minőségű, de elérhető árú darabokat kínáljuk.